Een DJ die draait op een dj controller

De 3 beste DJ sets voor beginners in 2020

Je bent op zoek naar een DJ set als beginner maar waar moet je beginnen? Er zijn veel verschillende DJ controllers op de markt van €50 tot wel €1500 euro. Maar welke controller moet je kopen als beginner? Wij geven je hier de 3 beste DJ controllers voor beginners.

Inhoudsopgave

Bax Music | De specialist in DJ Gear & Effects

Wat is een DJ set?

Een DJ controller is eigenlijk een ‘afstandsbediening’ van de DJ software op jouw laptop, PC, mac, smartphone of tablet. Dit is dan ook de makkelijkste en goedkoopste oplossing om als DJ te beginnen, maar ook om als professional mee te draaien. DJ Controllers zijn hierom ook het populairste om aan te schaffen, zeker voor de beginnende DJ omdat dit erg in de kosten kan schelen.

Maar nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: maar welke moet ik kopen? Wij hebben hier de beste DJ controllers voor beginners voor je op een rijtje gezet:

Pioneer DDJ-200

Iemand die draait op een Pioneer DDJ 200 op een houten krukje

Wil jij de eerste stappen zetten als DJ met gelijk de Pioneer feeling? Dit is de Pioneer DDJ-200: een dj-controller die compatibel is met je iPhone. De Pioneer DDJ-200 begeleidt je tijdens je eerste stappen in de dj-wereld met behulp van de Tutorial-functie in de app WeDJTM for iPhone, die gratis te downloaden is in de App Store. En dat voor een hele goede prijs! Kortom een goede DJ set voor beginner!

Pluspunten

Minpunten

Bax Music | De specialist in DJ Gear & Effects

Hercules DJControl Inpulse 200​

De Hercules DJControl Inpulse 200 is een kleine tweekanaals DJ contoller welke perfect is om de eerste kneepjes van het DJ vak te leren kennen. Sluit de DJ Controller aan op je laptop, PC of MacBook en mix alle tracks direct vanuit jouw muziekbibliotheek. Door de ingebouwde Intelligent Music Assistent kan deze DJ controller jou binnen no-time aanleren hoe jij de lekkerste platen aan elkaar kunt mixen!

Pluspunten

Minpunten

Pioneer DDJ-400

Ben jij een beginnende DJ die net wat meer wilt dan een normale beginners-DJ-controller? Dan is de DDJ-400 precies wat je zoekt! Met de meegeleverde Pioneer Rekordbox DJ software, het overzichtelijke uiterlijk en alle functies is dit momenteel de beste DJ-controller in zijn prijsklasse.

Pluspunten

Minpunten

Bax Music | De specialist in DJ Gear & Effects

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email