Een donkere foto van de Pioneer XDJ RX2

Wat is de beste all-in-one speler?

Inhoudsopgave

Pioneer XDJ-RR

Een foto in een thuisstudio van de Pioneer XDJ RR

De Pioneer XDJ-RR is een tweekanaals all-in-one speler met alle basisfuncties van de welbekende Pioneer Nexus 2 reeks. Deze zorgen ervoor dat jij het exacte gevoel kan hebben alsof je op de meest professionele apparaten staat te draaien! De XDJ-RR is enorm flexibel. Naast dat je hem als een DJ-controller kan gebruiken (incl. meegeleverde Rekordbox DJ Software) is hij ook als stand-alone te gebruiken. Je kunt gebruik maken van losse USB-sticks wanneer deze voorbereid zijn in Rekordbox. Met het 7-inch kleurenscherm en grote draaiknop blader en selecteer je muziek op een vlotte manier. Daarnaast geeft het scherm belangrijke informatie waardoor het mixen nauwkeuriger wordt. De XDJ-RR heeft ook vier pads per kant die je kunt gebruiken als hot cues, voor loops en ‘beat jumps’.

Wat kost de Pioneer XDJ-RR?

€1019,00

€1019,00

€1039,00

Pioneer XDJ-RX2

Een donkere foto van de Pioneer XDJ RX2

De Pioneer XDJ-RX2 is een flinke 2-kanaals 2-decks DJ-controller die CDJ-stijl tabletopspelers en een DJM-stijl mixer combineert met een groot aanraakgevoelig kleurenscherm voor een uitstekende stand alone DJ-ervaring. Het aansluiten van je computer op de XDJ-RX2 is mogelijk, maar niet noodzakelijk! Zet je muziek op één of twee USB-sticks en gebruik de on-board mediaspeler voor het mixen van je tracks. Hierbij is alle informatie die je nodig hebt zichtbaar op het touchscreen; dat toont onder andere waveforms, BPM, beat grids en dergelijke info.

Ten opzichte van zijn voorganger zijn er een aantal verschillen. De USB-aansluitingen zijn nu rechtsboven op het paneel te vinden maar de XDJ-RX2 is nog steeds voorzien van een opnamefunctie; je kan live je mix opnemen op 1 van de twee USB-sticks terwijl je vanaf de andere stick de media afspeelt. Voor het browsen in de media kan je nu, in echte CDJ-stijl, de browserknop gebruiken die naar het displaypaneel is verhuisd. Ook opvallend zijn de 8 rubberen performance pads per kanaal, in plaats van 4 harde pads op zijn voorganger. Ook kun je van deze pads nu de kleur naar wens aanpassen in Rekordbox, afhankelijk van de functie of trigger of gewoon je eigen smaak.

Wat kost de Pioneer XDJ-RX2?

€1649,00

€1649,00

Denon DJ Prime 4

Een foto van de Denon DJ Prime 4

De Denon DJ Prime 4 is het eerste alles-in-één DJ systeem van Denon DJ, maar niet zomaar één! Het is een schakelbare 4-decks all-in-one speler met 10 inch multi-touch display. Hiermee zal welke DJ dan ook zich wanen alsof hij op de mainstage van een festival staat. De Prime 4 heeft namelijk één van de meest interactieve ervaringen met je muziekbibliotheek die er beschikbaar is. Zo kun je muziek letterlijk aanraken, voelen, real-time verplaatsen en spelen met slechts een vinger. De Prime 4 is de ideale partner voor welk scenario dan ook en heeft lichtjaren voorsprong op bestaande producten.

Met maarliefst acht touchpads en de mogelijkheid tot timescratching en key veranderingen maakt dit het één van de beste all-in-one spelers!

Wat kost de Denon DJ Prime 4?

€1779,00

€1799,00

Pioneer XDJ-XZ

Een foto van een schuine Pioneer XDJ XZ

Een krachtig apparaat welke naadloos werkt met o.a. Rekordbox en Serato. De Pioneer XDJ-XZ beschikt ook over een ingebouwde 4-kanaals mixer en heeft dezelfde lay-out zoals je altijd van Pioneer gewend bent. De XDJ-XZ komt heel dicht in de buurt bij de feeling van de Pioneer NXS2 serie met o.a. grote jogwheels en de welbekende beat-en colour FX.

Wat kost de Pioneer XDJ-XZ?

€2129,00

€2129,00

Conclusie

Welke all in one speler het beste is dat is lastig te bepalen. Het ligt er aan wat je budget is en wat jij allemaal verwacht van de speler. Qua prijs/kwaliteitverhouding vinden wij de Pioneer XDJ RX2 er als beste uit komen met veel functies en ook standalone te gebruiken met de belangrijkste functies die je nodig hebt tijdens het mixen van een lekkere set.

Goedekopere alternatieven

Wat is een all in one speler?

Je wilt aan de slag gaan met echte audiobestanden maar wilt niet te veel geld uitgeven voor een volledige DJ-set (twee spelers + mixer). Dan is een all-in-one speler DE ideale oplossing voor dit probleem. Een all-in-one speler biedt vaak hetzelfde als twee losse spelers en een mixer maar is slechts één apparaat en ook nog een stuk goedkoper. In deze blog zetten wij de drie beste all-in-one spelers voor je op een rijtje.

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email