Waar kan ik het beste mijn DJ apparatuur kopen?

hdjx5 review

Er zijn veel winkels en webshops waar je jouw nieuwe DJ apparatuur kunt kopen. Maar waar kun je dit het beste doen? Wij hebben de beste hieronder voor je op een rijtje gezet.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van DJ apparatuur?

  • Garantietijd
  • Niet goed geld terug service
  • Levertijd
  • Recensies van het product

Bax-Shop/BAX Music

Dit is voor de meesten de bekendste webshop om hun DJ apparatuur op te kopen. Met een ruim assortiment voor DJ’s en producers ben je bij Bax-Shop dan ook aan het juiste adres. Of je nou een beginnende DJ bent of al jaren ervaring hebt, Bax-Shop heeft alles voor je in huis. Ze leveren standaard 3 jaar garantie en hebben een 60 dagen “niet goed geld terug” garantie.

Wanneer er een probleem is met jouw bestelling wordt dit goed en snel opgelost bij de klantenservice. Ook heeft Bax-Shop een aantal fysieke winkels, deze bevinden zich in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Hieruit kun je dan ook de conclusie trekken dat dit een van de beste winkels is om jouw gear als DJ aan te schaffen!

ToneControl

Tonecontrol is naast Bax-Shop een van de grotere webshops om DJ apparatuur te kopen. Tonecontrol is puur gericht op DJ’s en producers en kan hier dus ook hele goede en persoonlijke service in bieden. Dit doen zij al met alle liefde voor het vak sinds 2003!

Coolblue

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: Coolblue. Ook Coolblue verkoopt apparatuur voor DJ’s en hebben ook nog een aardig assortiment. Dit is voornamelijk in DJ controllers en apparatuur voor beginnende DJ’s. Met overzichtelijke productpagina’s en overal duidelijke plus-en minpunten is Coolblue een prima site om jouw nieuwe DJ apparatuur aan te schaffen.

Bol.com

Ook bol.com mengt zich in de strijd voor het verkopen van DJ apparatuur. Echter heeft bol.com niet de meeste spullen.

Als beginnende DJ hebben zij goede spullen voor je in hun assortiment en kun je gerust bij ze bestellen. Zeker met de service, garantie en levertijd die zij aanbieden.

Ben je op zoek naar meet professionele en dure apparatuur? Dan zou ik toch kiezen om te gaan voor Bax-Shop of Tonecontrol.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022