Pioneer HDJ-X5 – Review & Uitleg

hdjx5 review

Voor een goede DJ set heb je een koptelefoon nodig die de professionele DJ bij kan benen. De Pioneer HDJ-X5 koptelefoon is hiervoor een hele goede keuze! Het design van de HDJ-X5 maakt hem geschikt voor allerlei stijlen, of je nu een professionele DJ bent of een hobbyist. Deze koptelefoon is namelijk opvouwbaar en is aan beide zijden voorzien van kantelbare over-ear oorschelpen. Daarnaast kan de HDJ-X5 ook goed tegen een stootje, wat de hoofdtelefoon prima geschikt maakt voor de  DJ on tour.

Perfecte bouwkwaliteit met hoge geluidskwaliteit

Ook niet onbelangrijk is het geluid van de koptelefoon en deze blijft zeker niet achter op de perfecte bouwkwaliteit. Geluid wordt gereproduceerd uit twee lekker grote 40 mm drivers met een verbeterde stereo-weergave vanwege de speciale meegeleverde kabel.

Deze krulkabel is 1.2 meter lang en wordt geleverd inclusief 6.3 mm schroefdraadadapter. Voor een uitstekende bass-weergave zijn de oorschelpen van de HDJ-X5 voorzien van een bass-reflex ontwerp. Dit werkt tegelijk isolerend, dus de mogelijkheid om door geluiden van buitenaf afgeleid te worden zijn minimaal.

Alternatieven voor de Pioneer HDJ-X5