Welke DJ controller kan ik het beste kopen als beginner?

Review: Hercules DJControl Inpulse 200: DE DJ controller om makkelijk en goedkoop de kneepjes van het vak te leren!
Review: Hercules DJControl Inpulse 200: DE DJ controller om makkelijk en goedkoop de kneepjes van het vak te leren!
17 juni 2019
Waar kan ik het beste mijn DJ apparatuur aanschaffen?
Waar kan ik het beste mijn DJ apparatuur aanschaffen?
19 juni 2019

Wat is een DJ Controller?

Een DJ controller is eigenlijk een ‘afstandsbediening’ van de DJ software op jouw laptop, PC, mac, smartphone of tablet. Dit is dan ook de makkelijkste en goedkoopste oplossing om als DJ te beginnen, maar ook om als professional mee te draaien. DJ Controllers zijn hierom ook het populairste om aan te schaffen, zeker voor de beginnende DJ omdat dit erg in de kosten kan schelen.

Maar nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: maar welke moet ik kopen? Wij hebben hier de beste DJ controllers voor beginners voor je op een rijtje gezet:

Pioneer DDJ-200

Pioneer DDJ-200

Wil jij de eerste stappen zetten als DJ met gelijk de Pioneer feeling? Dit is de Pioneer DDJ-200: een dj-controller die compatibel is met je iPhone. De Pioneer DDJ-200 begeleidt je tijdens je eerste stappen in de dj-wereld met behulp van de Tutorial-functie in de app WeDJTM for iPhone, die gratis te downloaden is in de App Store. En dat voor een hele goede prijs!

Lees hier verder >>>

Of bekijk de Pioneer DDJ-200 direct:

Bekijk op Tonecontrol  Bekijk op Coolblue

Hercules DJControl Inpulse 200

De Hercules DJControl Inpulse 200 is een kleine tweekanaals DJ contoller welke perfect is om de eerste kneepjes van het DJ vak te leren kennen. Sluit de DJ Controller aan op je laptop, PC of MacBook en mix alle tracks direct vanuit jouw muziekbibliotheek. Door de ingebouwde Intelligent Music Assistent kan deze DJ controller jou binnen no-time aanleren hoe jij de lekkerste platen aan elkaar kunt mixen!

Lees hier verder  >>>

Of bekijk de Hercules DJControl Inpulse 200 direct:

Bekijk nu op bol.com  Bekijk op Coolblue

Pioneer DDJ-400

Pioneer DDJ-400 DJ Controller

Ben jij een beginnende DJ die net wat meer wilt dan een normale beginners-DJ-controller? Dan is de DDJ-400 precies wat je zoekt! Met de meegeleverde Pioneer Rekordbox DJ software, het overzichtelijke uiterlijk en alle functies is dit momenteel de beste DJ-controller in zijn prijsklasse.

Lees hier verder  >>>

Of bekijk de Pioneer DDJ-400 direct:

Bekijk op Coolblue  Bekijk op Tonecontrol