Wat is de beste DJ-set voor mijn kind?

Ook Denon presenteert de mogelijkheid tot DJ streaming op hun Prime series!
Ook Denon presenteert de mogelijkheid tot DJ streaming op hun Prime series!
19 juni 2019
Cassius dj
BREAKING: Cassius-dj overleden na val van gebouw
20 juni 2019

DJ zijn in Nederland is razend populair. Ook steeds meer onder de kinderen van tegenwoordig. Maar hoe begin je er aan? En wat moet je kopen voor hem of haar? In dit artikel leggen we dit duidelijk uit en natuurlijk wat voor DJ-set het beste is voor uw kind.

Hoe kan mijn kind beginnen met DJ’en?

Om als eerste een beetje een idee te krijgen hoe het een beetje in zijn gang gaat kunnen jullie een gratis versie van een DJ Software installeren. Denk hierbij aan VirtualDJ, Traktor of Serato. Hier kun je jouw eigen muziekcollectie of via een streamingdienst lekker wat door elkaar proberen te mixen. Lijkt het uw kind wat? Dan is het tijd voor zijn of haar eerste DJ-controller! Maar wat moet je allemaal aanschaffen? En waar? Hieronder hebben wij de beste DJ-controllers uitgelicht voor uw kind of beginner.

DJ-sets voor kinderen:

Pioneer DDJ-200

DJ-controller DDJ-200

De Pioneer DDJ-200 is momenteel wel misschien de populairste DJ-controller onder beginners en kinderen. Deze DJ-controller is te besturen met een iPhone en kan ook muziek halen van streamingdiensten. Zo hoeft uw kind niet eerst een eigen muziekbibliotheek op te bouwen om aan de slag te kunnen. Dit is echter wel mogelijk natuurlijk. Met de WeDJ app van Pioneer bestuurt uw kind zonder problemen en leert hij of zij via de app hoe je het beste kan draaien, effecten kan toepassen en wat een goed nummer is om als volgende in te mixen.

Lees hier verder >>> 

Of bekijk de Pioneer DDJ 200 direct:

Bekijk op Tonecontrol  Bekijk op Coolblue

Hercules DJControl Inpulse 200

DJ-controller kind Hercules

De Hercules DJControl Inpulse 200 is een kleine tweekanaals DJ contoller welke perfect is voor uw kind om de eerste kneepjes van het DJ vak te leren kennen. Sluit de DJ Controller aan op je laptop, PC of MacBook en mix alle tracks direct vanuit jouw muziekbibliotheek. Door de ingebouwde Intelligent Music Assistent kan deze DJ controller door middel van lichtbegeleiding uw kind binnen no-time aanleren hoe hij of zij de lekkerste platen aan elkaar gaat kunnen mixen!

Lees hier verder  >>>

Of bekijk de Hercules DJControl Inpulse 200 direct:

Bekijk nu op bol.com  Bekijk op Coolblue

Numark Party Mix

Numark laat zien dat een DJ controller voor kinderen zeker niet duur en moeilijk hoeft te zijn. In combinatie met de meegeleverde Serato DJ Lite software heeft uw kind met deze DJ controller alles aan boord wat je nodig hebt om te leren DJ’en en zijn of haar je allereerste optreden! Deze controller heeft twee decks om mee te mixen met beide decks een aparte scratchmodus. Ook heeft de Numark Party Mix op beide decks vier triggerpads om de favoriete cue’s, loops en samples van uw kind in te stellen.

Lees hier verder  >>>

Of bekijk de Numark Party Mix direct:

Bekijk nu op bol.com  Bekijk op Tonecontrol

Op de hoogte blijven van al het DJ nieuws? Zorg dat je DJBlog volgt op Facebook en Instagram, zo mis je nooit de laatste nieuwtjes, reviews en muziek!