Wat is de beste all-in-one speler?

Hoe word ik een DJ? Alle tips voor beginners!
Hoe word ik een DJ? Alle tips voor beginners!
20 juni 2019
Review: Pioneer HDJ-X5: Uitstekende bouwkwaliteit met hoge kwaliteit geluid
20 juni 2019

Je wilt aan de slag gaan met echte audiobestanden maar wilt niet te veel geld uitgeven voor een volledige DJ-set (twee spelers + mixer). Dan is een all-in-one speler DE ideale oplossing voor dit probleem. Een all-in-one speler biedt vaak hetzelfde als twee losse spelers en een mixer maar is slechts één apparaat en ook nog een stuk goedkoper. In deze blog zetten wij een aantal all-in-one spelers voor je op een rijtje.

Op zoek naar DJ-controllers voor beginners?
Vind ze hier >>>

Pioneer XDJ-RR

Wat is de beste all-in-one speler?

De Pioneer XDJ-RR is een tweekanaals all-in-one speler met alle basisfuncties van de welbekende Pioneer Nexus 2 reeks. Deze zorgen ervoor dat jij het exacte gevoel kan hebben alsof je op de meest professionele apparaten staat te draaien! De XDJ-RR is enorm flexibel. Naast dat je hem als een DJ-controller kan gebruiken (incl. meegeleverde Rekordbox DJ Software) is hij ook als stand-alone te gebruiken. Je kunt gebruik maken van losse USB-sticks wanneer deze voorbereid zijn in Rekordbox. Met het 7-inch kleurenscherm en grote draaiknop blader en selecteer je muziek op een vlotte manier. Daarnaast geeft het scherm belangrijke informatie waardoor het mixen nauwkeuriger wordt. De XDJ-RR heeft ook vier pads per kant die je kunt gebruiken als hot cues, voor loops en ‘beat jumps’.

Meer weten?

Bekijk op Tonecontrol  Bekijk op Coolblue

Pioneer XDJ-RX2

Pioneer XDJ-RX2 all-in-one speler

De Pioneer XDJ-RX2 is een flinke 2-kanaals 2-decks DJ-controller die CDJ-stijl tabletopspelers en een DJM-stijl mixer combineert met een groot aanraakgevoelig kleurenscherm voor een uitstekende stand alone DJ-ervaring. Het aansluiten van je computer op de XDJ-RX2 is mogelijk, maar niet noodzakelijk! Zet je muziek op één of twee USB-sticks en gebruik de on-board mediaspeler voor het mixen van je tracks. Hierbij is alle informatie die je nodig hebt zichtbaar op het touchscreen; dat toont onder andere waveforms, BPM, beat grids en dergelijke info.

Ten opzichte van zijn voorganger zijn er een aantal verschillen. De USB-aansluitingen zijn nu rechtsboven op het paneel te vinden maar de XDJ-RX2 is nog steeds voorzien van een opnamefunctie; je kan live je mix opnemen op 1 van de twee USB-sticks terwijl je vanaf de andere stick de media afspeelt. Voor het browsen in de media kan je nu, in echte CDJ-stijl, de browserknop gebruiken die naar het displaypaneel is verhuisd. Ook opvallend zijn de 8 rubberen performance pads per kanaal, in plaats van 4 harde pads op zijn voorganger. Ook kun je van deze pads nu de kleur naar wens aanpassen in Rekordbox, afhankelijk van de functie of trigger of gewoon je eigen smaak.

Meer weten?

Bekijk op Tonecontrol

Denon DJ Prime 4

De Denon DJ Prime 4 is het eerste alles-in-één DJ systeem van Denon DJ, maar niet zomaar één! Het is een schakelbare 4-decks all-in-one speler met 10 inch multi-touch display. Hiermee zal welke DJ dan ook zich wanen alsof hij op de mainstage van een festival staat. De Prime 4 heeft namelijk één van de meest interactieve ervaringen met je muziekbibliotheek die er beschikbaar is. Zo kun je muziek letterlijk aanraken, voelen, real-time verplaatsen en spelen met slechts een vinger. De Prime 4 is de ideale partner voor welk scenario dan ook en heeft lichtjaren voorsprong op bestaande producten.

Met maarliefst acht touchpads en de mogelijkheid tot timescratching en key veranderingen maakt dit het één van de beste all-in-one spelers!

Bekijk op Tonecontrol

Meer DJ tips nodig? Lees ze hier >>>

Op de hoogte blijven van al het DJ nieuws, reviews en tips? Zorg dat je DJBlog volgt op Facebook en Instagram, zo mis je nooit de laatste nieuwtjes, reviews en muziek!