De Numark Party Mix: De beste DJ controller voor de beginnende DJ!

Review: Hercules DJControl Inpulse 200: DE DJ controller om makkelijk en goedkoop de kneepjes van het vak te leren!
Review: Hercules DJControl Inpulse 200: DE DJ controller om makkelijk en goedkoop de kneepjes van het vak te leren!
17 juni 2019

Numark laat zien dat een DJ controller voor de beginnende DJ zeker niet duur hoeft te zijn. In combinatie met de meegeleverde Serato DJ Lite software heb je met deze DJ controller alles aan boord wat je nodig hebt om te leren DJ’en en voor je allereerste optreden! Deze controller heeft twee decks om mee te mixen met beide decks een aparte scratchmodus. Ook heeft de Numark Party Mix op beide decks vier triggerpads om jouw favoriete cue’s, loops en samples in te stellen.

Met deze perfecte controller om te beginnen als DJ biedt deze DJ controller veel functies die je als DJ verwacht op een DJ controller. De Numark Party Mix beschikt onder andere over een aparte gain draaiknop per kanaal maar ook voor de cue en master. Ook beschikken beide kanalen over een tweebands EQ. Kom je er even niet uit tijdens het mixen? Beide kanalen op deze DJ controller beschikken over een ‘Sync’ functie om jouw mix weer gelijk te laten lopen.

De Numark Party Mix wordt standaard geleverd met de software Serato DJ Lite. Met deze software browse je gemakkelijk door je muziek en gooi je deze snel in de mix! Ook ondersteunt Serato dat je alle muziek uit je iTunes bibliotheek direct kunt draaien!

Ben je al overtuigd?

Bekijk nu op bol.com  Bekijk op Tonecontrol